4/14/2013

Tukar Tayar di AUTOBAC Meru Klang..

So lepas masukkan tayar spare tu OH pun check la.. Tayar2 yang lain.. mak aikkkk.... semua dah botak..

kalu korang ikut panduan penjagaan kereta, bila letak duit 20 sen tu. Perkataan SEN tu memang clear nampak..

kali nie memang OH  menjerit la.. mau tak menjerit. 4 Biji tayar tu.. and tengah bulan.. kali nie memang memang OH!!! PENING!!!

Tetapi demi untuk keselamatan diri OH dan keluarga mau tak mau pejam mata je la.. keluar kan duit nak tukar tayar.

Kali nie OH pi tukar Tayar di AUTOBAC Meru..


Permandangan masa nak masuk dalam kedai
Penuh segala tayar. Nie Tayar yang OH mampu la..RM150-RM200 Sebijik. 

kalu korang mampu boleh masuk kat dalam tu boleh beli Sebiji Tayar RM300-RM500. Memang giler mahal nak mampus..

Nie pulak permandangan di dalam kedai.. Macam2 ada and kebanyakkan semua barang JAPAN.. pastu OH rasa autobac nie ada kena mengena dengan AEON kot.. coz banyak iklan pasal AEON( dulu di kenali sebagai JUSCO)


Dalam nie penuh dengan rim, tayar yang confirm terbeliak biji mata bila tengok harga dia.. and macam2 ada.. 
malas nak upload gambar2 sgat2. kalu free korang boleh pi sendiri.

kemudahan lain

ada tempat main2 budak2 and free wifi




Service: memang OH rasa puas hati.. Sebab bukan takat tukar tayar Mekanik autobac nie dia akan check blk kereta korang.. kot2 ada masalah ke tak.. tu free je.. pastu memang lama gak2 diorang nie service.. Dah siap diorang test drive.. pastu entah apa godek2 dah siap test drive la.. hampir 2 jam jugak.. sempat la.. my Hero pi toilet jugak.

Dah penat menaip nie... So nie harga yang OH kena bayar. 

Tayar 4 biji
Balancing
alignment


OH: Bulan nie gak Road Tax and insurance kereta mampus












1 comment:

  1. Nak cari tayar? Cuba website http://mytayar.com

    Ada 20 kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar.

    Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Website akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    Nak cari bateri dan package service kereta pun ada...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...