7/14/2017

Oh Pening.. Plan mau bersara

Salam Semua.

blog nie dah lama  tidak ber update.

1. Maybe sibuk dgn dunia perkerjaan

2. malas

3. Idea kering

Kali nie OH nak cerita kepeningan OH pasal mau bersara dari dunia perkerjaan.

target berhenti masa umur 40 tahun.

So ada lagi 4-5 tahun lagi untuk buat preparation.

InsyaAllah. bersambuang......

3/17/2016

Patut Gatal Tangan

Semalam Tangan OH dok gatai.. Orang Tua2 cakap gatai tangan nie nak dapat duit.

So hari nie pun saja je tengok Acct.

Sekali... Tu dia...



Lega. Kali nie dapat awal. Sebab Second of March dah hantar e-filling.

So duit nie boleh la buat simpanan Anak dalam SSPN.

Tahun nie Azam nak cukupkan RM6000 dalam acct anak2

Apahal2 Syabas. LHDN. Pantas membuat semakan and bayaran lebihan kepada Rakyat


2/11/2016

Oh!!!Pening!!!: Aku nak Sihat..

Biar gambar berbicara

huhuhuhuh



Sapa2 nak tengok dia punya BMI ok ke tak boleh click link di bawah

>>>> Pengiraan BMI <<<<

9/25/2015

Menuntut Ilmu dengan Sifu Saham

Semoga dengan Ilmu yang baru belajar nie dapat memperbaiki ekonomi OH sekeluarga

Semoga ilmu nie  juga OH dapat Selesaikan Hutang Piutang

Semoga Ilmu nie juga mendekatkan diri kepada Allah yang maha Esa.

Semoga ilmu nie OH dapat menambahkan amalan dan pahala

Semua yang OH buat ini kerana Allah S.W.T



9/17/2015

Oh Pening: Terlupa matikan enjin kereta. Terima Kasih Jiran ku

Terima kasih kepada Jiran ku En Kenny.

Walaupun kita berlainan bangsa tetapi semangat kejiranan tetap tersemat di hati masing2.


Kes: OH onkan kereta konon2 nak panaskan enjin kereta sebab sudah 2 minggu tak bawa kereta Lancer.

Tetapi boleh pulak lupa. Lepas onkan kereta tu kami sekeluarga balik Kampung.

Then Nasib ada jiran yang baik hati.

Siap Kuncikan lagi.. and call.

Kereta On pukul 9.am
jiran call pukul 1 pm



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...